За нас

Запознайте се с нас днес!

  • Стилът, който желаете: Цялата мода за сезона сега е „в ръцете ви”!
  • Качеството, което изисквате: Удовлетворение 100% или ви връщаме парите обратно.
  • Цени, на които трудно ще устоите: Размерите ни са разнообразни, но цените остават същите. Възползвайте се от цените и пробвайте!
  • Обслужването, от което имате нужда: Направете удобно своите покупки 24 часа в денонощието.

Философията ни: „Модата е начин на живот, който избираме, за да изживеем всеки един от нашите дни”

bon prix се появи за пръв път през 1986 и оттогава се утвърди в един пазар със сериозна конкуренция. Днес е един от най-големите доставчици на поръчки от разстояние в Европа.

Около 14 милиона клиенти вярват в мотото bon prix: „върхова мода на ниски цени и с отлично обслужване – 365 дни в годината”.

Но този успех не ни кара да отпочиваме. Постоянното разнообразяване на продуктите ни, развитието на алтернативни канали за продажба и постоянният успех на нашата философия в европейски мащаб правят bon prix още по-силен.

Мода

„Модата е безупречната комбинация на личните особености. Една от тях е и страстта”.

В bon prix нашата страст е модата. Модата, която предлагаме, е в съгласие с новите тенденции и ние можем да бъдем намерени на всяко модно изложение в основните столици: Париж, Ню Йорк и Милано.

И доставчиците ни пътуват по целия свят за да гарантират възможно най-доброто качество и най-бързия начин за доставка на продуктите ни. И всичко това, за да ви донесем абсолютната мода на най-добрите цени.

Информация за bon prix:

Един от най-сериозните доставчици на поръчки от разстояние в Европа
Има над 14 милиона клиенти
С над 1 250 служители по целия свят
Има 400 доставчика в 40 страни
Разпространява 290 милиона промоционални брошури и каталози годишно
Изпраша 24 милиона пакета всяка година
bon prix развива дейност в Белгия, Великобритания, Германия, Италия, Полша, Франция, Холандия, Чехия, Швейцария, България, Кипър и Гърция.

При bon prix пазарувате без рискове, защото всички продукти могат много лесно да бъдат заменени или върнати. Продуктите ни се внасят от целия свят и процесът на производство се проверява системно от bon prix.

Клиентите ни са предимно жени, но разполагаме и с доста продукти за мъже и деца. В нашия каталог всички могат да намерят нещо, което да удовлетворява техните нужди.

Винаги сме на ваше разположение. Изпълняваме незабавно поръчката ви, която можете да ни изпратите по пощата, телефона, факс, e-mail или чрез електронния ни магазин.

bon prix означава покупки от удобството на вашия дом, в компанията на приятелите и семейството ви, където всички ще намерят нещо привлекателно, във всички размери и на цени, на които не можете да устоите!

Гарантирано качество! Гарантираме за качеството с първокачествени платове, професионални шевове и изключителна издръжливост.

Върховете на модата! Предлагаме ви новите тенденции в модата с модели, които избираме за вас от целия свят.