Връщане

Можете да върнете закупените чрез онлайн магазина продукти, или защото просто сте променили решението си, или защото сте открили проблем.

Връщайки продукт можете да поискате възстановяване на сумата платена за него, включително, според случая, на разходите за доставка, или да поискате замяна с друг продукт. За повече информация относно правилата и условията за връщане, моля прочетете Често задавани въпроси и Общи условия в настоящия сайт.


Предложена от нас услуга за връщане:

Можете, ако желаете, да върнете стоките на куриерска компания ACS, като разходите за връщане са на стойност 7,63 лв. до 2 кг плюс 1,17 лв. за всеки допълнителен килограм. Ако изберете тази услуга, не заплащате нищо на куриера, ние ще удържим разходите за връщане от стойността на върнатата стока. Моля, запазете доказателство за връщане на стоките. Връщането се осъществява от името на клиента, който е направил първоначалната покупка. Много е важно данните, които сте въвели, да съвпадат с тези от личната Ви карта. 

След като решите да върнете продукт или продукти, моля, следвайте следните указания:

1. Съобщете ни чрез имейл (bp@bonprix-bg.com) или чрез Фейсбук (bonprix Bulgaria), че желаете да върнете стоки и ние ще изпратим куриер на адреса Ви.

2. Включете в съобщението си до нас името, адреса, телефона и имейла, които сте заявили при поръчката си, както и адреса от който желаете да вземем пакета със стоките за връщане.

3. Включете в пакета подписан Формуляра за връщане, отбелязвайки в него дали желаете възстановяване на сумата или замяна с друг продукт. 

Натиснете тук за да разпечатате Формуляра за връщане

4. Върху пакета отбележете: Връщане bonprix и напишете адрес на получател:

ACS COURIER БЪЛГАРИЯ
гр. София 1680
бул. "България" 73
Тел.: +359 2 9582322


Възстановяване на
 суми:

Възстановяването на суми става чрез кредитиране на кредитната Ви карта или чрез PayPal, ако сте използвали тази услуга, или чрез депозит по личната Ви банкова сметка. 

Замяна:

В случай, че желаете замяна с друг продукт, няма да Ви бъдат начислени разходи за доставка на новия пакет.  

Често задавани въпроси