Често задавани въпроси

  По какъв начин ще получа продукта/ите, които съм поръчал/а?

Ще ги получите чрез куриер. За да ви обслужим точно и бързо трябва да сте дали пълния си адрес, както и всякаква друга информация, която сметнете за необходима (етаж, апартамент, офис и т.н.). Важно е да ни предоставите и номера на мобилния си телефон.

  Таксуват ли се разходи за доставка?

Ще заплатите дял от разходите по транспорта и опаковането, който възлиза на 19 лв.

  Как мога да направя поръчка?

Можете да направите своите покупки по електронен път чрез www.bonprix-bg.com, възползвайки се от изключителните ни оферти и голямото ни разнообразие от продукти.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси, свържете се с нас:
- На имейл адрес bp@bonprix-bg.com
- Чрез Фейсбук като натиснете тук.

  Мога ли да направя поръчка по телефона?

Можете да направите своите покупки по електронен път чрез www.bonprix-bg.com, възползвайки се от изключителните ни оферти и голямото ни разнообразие от продукти.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси, свържете се с нас:
- На имейл адрес bp@bonprix-bg.com
- Чрез Фейсбук като натиснете тук.

  Мога ли да получа поръчката където пожелая?

Разбира се, навсякъде в границите на България! Просто трябва да ни уведомите своевременно като изпратите имейл до bp@bonprix-bg.com с новия си адрес на доставка, за да информираме съответния превозвач за промяната.

  Как да намеря своя размер?

Вижте таблицата с размери в сайта ни. Важно е да измерите мерките си. Дръжте метъра плътно по тялото. Съвет: Ако мерките ви показват, че сте размер между 44 и 50, поръчайте с 1 размер по-малък. Ако показват, че сте размер между 52 и 64, поръчайте с 2 размера по-малък. Ако сте между два размера, изберете по-малкия, особено ако желаете формата на дрехата да е прилепнала по тялото. Ако имате някакви въпроси, свържете се с нас на имейла или чрез Фейсбук.

  Как мога да заплатя поръчката?

Заплащането на покупките става чрез банкова карта, чрез PayPal или в брой с наложен платеж на куриера при получаването.

   След колко време ще получа поръчката си?

Всичките продукти, които поръчате, идват директно от Италия в рамките на около 7 работни дни. И веднага след проверката в контролния център, ви се доставят от куриерска фирма ACS.

   Защо не получих цялата поръчка? Ако получа продуктите поотделно, трябва ли да заплатя допълнителни разходи за доставка?

За продуктите, които не са в наличност, е нужно известно време, за да се доставят в склада на компанията. Фирмата полага всички възможни усилия, за да ви изпрати и останалите продукти възможно най-скоро. Разбира се, след като получите вашата поръчка поотделно, разходите за доставка ще се таксуват само за изпращане на първата част от Вашата поръчка.

   Какъв е произходът на дрехите bon prix?

Доставчиците ни имат клонове в различни страни по света и, разбира се, спазват правилника на Международната организация по труда. Материалите и платовете, които избираме, отговарят на всички международни стандарти. Моделите ни са сред върховете на модата и ние ви предлагаме винаги най-новите модни тенденции за вашия гардероб! Продуктите bon prix и доставчиците ни се подбират от целия свят с цел гарантираното качество на дрехите и изключително ниските цени.

   Ако не ми харесва някой продукт, мога ли да го върна? Каква е процедурата за рекламация?

Можете да върнете закупените чрез онлайн магазина продукти, или защото просто сте променили решението си, или защото сте открили проблем.

Връщайки продукт можете да поискате възстановяване на сумата платена за него, включително, според случая, на разходите за доставка, или да поискате замяна с друг продукт. За повече информация относно правилата и условията за връщане, моля прочетете Често задавани въпроси и Общи условия в настоящия сайт.

Предложена от нас услуга за връщане:
Можете, ако желаете, да върнете стоките на куриерска компания ACS, като разходите за връщане са на стойност 7,63 лв. до 2 кг плюс 1,17 лв. за всеки допълнителен килограм. Ако изберете тази услуга, не заплащате нищо на куриера, ние ще удържим разходите за връщане от стойността на върнатата стока. Моля, запазете доказателство за връщане на стоките. Връщането се осъществява от името на клиента, който е направил първоначалната покупка. Много е важно данните, които сте въвели, да съвпадат с тези от личната Ви карта.

След като решите да върнете продукт или продукти, моля, следвайте следните указания:

1. Съобщете ни чрез имейл (bp@bonprix-bg.com) или чрез Фейсбук (bonprix Bulgaria), че желаете да върнете стоки и ние ще изпратим куриер на адреса Ви.
2. Включете в съобщението си до нас името, адреса, телефона и имейла, които сте заявили при поръчката си, както и адреса от който желаете да вземем пакета със стоките за връщане.
3. Включете в пакета подписан Формуляра за връщане, отбелязвайки в него дали желаете възстановяване на сумата или замяна с друг продукт. 

Натиснете тук за да разпечатате Формуляра за връщане.

4. Върху пакета отбележете: Връщане bonprix и напишете адрес на получател:

ACS COURIER БЪЛГАРИЯ
гр. София 1680
бул. "България" 73
Тел.: +359 2 9582322

Възстановяване на суми:
Ние, в срок от 14 дни след като сме били уведомени за отказа от покупката, ще Ви възстановим сумата, която сме получили (включително, според случая, разходите за доставка) чрез кредитиране на кредитната Ви карта или чрез PayPal, ако сте използвали тази услуга, или чрез депозит по личната Ви банкова сметка. Възможно е да задържим възстановяването на сумата Ви докато получим стоките при нас или да получим доказателство за връщането им (което от двете настъпи първо).

Замяна на продукт:
Имате право в рамките на 14 дни след получаване на стоките да замените всеки продукт от поръчката Ви с друг продукт, без да Ви бъдат начислени нови разходи за доставка. 

   Как ще получа обратно стойността на продукта, който връщам?

Сумите се възстановяват по начин, аналогичен на начина на заплащане на продуктите. Ако сте платили на куриер с наложен платеж, парите ще Ви бъдат възстановени по банков път по сметка, която сте ни заявили за тази цел. Ако сте платили с кредитна карта или чрез PayPal, сумата ще Ви бъде възстановена чрез дебитиране на съответната сметка.

   Как мога да се свържа с bonprix?

Ако имате нужда от повече помощ, можете да се свържете с нас:
- На имейл адрес bp@bonprix-bg.com
- Чрез Фейсбук като натиснете тук.

   Защо някои от цветовете на продуктите не се появяват?

В онлайн магазина ви показваме всеки ден продуктите, които са в наличност. В момента, в който някой продукт или цвят се изчерпят или има временна липса, те не се появяват в онлайн магазина.