За нас

Запознайте се с нас днес!

  • Стилът, който желаете: Всички модни решения за сезона сега са „в ръцете ви”!
  • Качеството, което изисквате: Удовлетворение 100% или ви връщаме парите обратно.
  • Цени, на които трудно ще устоите: Размерите ни са разнообразни, но цените остават същите. Възползвайте се от цените и опитайте!
  • Обслужването, от което се нуждаете: Направете удобно своите покупки 24 часа в денонощието.

Философията ни: „Модата е начин на живот, който избираме, за да изживеем всеки един от дните си”

Bon prix се появява за пръв път през 1986г. и оттогава се утвърждава на един пазар със сериозна конкуренция. Днес е един от най-големите доставчици на поръчки от разстояние в Европа.

Около 14 милиона клиенти вярват в мотото на bon prix: „върхова мода на ниски цени и с отлично обслужване – 365 дни в годината”.

Но този успех не ни кара да се отпускаме. Постоянното разнообразяване на продуктите ни, разработването на алтернативни канали за продажба и постоянният успех на философията ни в европейски мащаб правят марката bon prix още по-силна.

Мода

„Модата е безупречната комбинация на личните ни черти. Една от тях е и страстта”.

В bon prix сме пристрастени към модата. Модата, която предлагаме, е съгласувана с най-новите тенденции и ние можем да бъдем намерени на всяко модно изложение в основните столици: Париж, Ню Йорк и Милано.

И доставчиците ни пътуват по целия свят, за да гарантират възможно най-доброто качество и най-бързия начин за доставка на продуктите ни. И всичко това, за да ви осигурим абсолютната мода на най-добрите цени.

Информация за bon prix:

Един от най-сериозните доставчици на поръчки от разстояние в Европа
Има над 14 милиона клиенти
С над 1 250 служители по целия свят
Има 400 доставчика в 40 страни
Разпространява 290 милиона промоционални брошури и каталози годишно
Изпраща 24 милиона пакета всяка година
Bon prix развива дейност в Белгия, Великобритания, Германия, Италия, Полша, Франция, Холандия, Чехия, Швейцария, България, Кипър и Гърция.

При bon prix пазарувате без рискове, защото всички продукти могат много лесно да бъдат заменени или върнати. Продуктите ни се внасят от целия свят и процесът на производство се проверява системно от bon prix.

Клиентите ни са предимно жени, но разполагаме и с доста продукти за мъже и деца. В нашия каталог всички могат да намерят по нещо, което да удовлетворява нуждите им.

Винаги сме на ваше разположение. Изпълняваме незабавно поръчката ви, която можете да ни изпратите чрез електронния ни магазин. Ако имате нужда от помощ или имате въпроси, свържете се с нас на имейл адрес bp@bonprix-bg.com или чрез Фейсбук.

Bon prix означава покупки от удобството на вашия дом, в компанията на приятелите и семейството ви, където всички ще намерят нещо привлекателно, във всички размери и на цени, на които няма да можете да устоите!

Гарантирано качество! Гарантираме за качеството на дрехите с първокачествени платове, професионални шевове и изключителна издръжливост.

Върховете на модата! Предлагаме ви най-новите тенденции в модата с модели, които избираме за вас от целия свят.

И стоки за дома! Освен облекло, в електронния магазин bonprix ше намерите и много красиви предмети за дома: за кухнята, практични и изключително издръжливи мебели, красиви украшения, както и оригинални подаръци за вас и за любимите ви хора!